Alapértelmezett színséma

Bemutatkozás

Informatika

Energetika

Pályázataink

Partnereink és referenciánk

Kapcsolat

 

Számítógépes rendszerek karbantartása, felügyelete,kialakítása

A tervezéskor minden esetben megvizsgáljuk a megrendelő igényeit és igyekszünk a kiépítési költségeket minimálisra szorítani úgy, hogy az így keletkezett rendszer a lehető legbiztonságosabban működjön, és a jövő tekintetében minél kisebb beruházásokkal bővíthető legyen. Mi szeretnénk az Ön rendszerét tovább üzemeltetni, így olyan megoldásokat ígérünk, amely a biztonság mellett egy költséghatékony üzemeltetést tesz lehetővé az Ön maximális elégedettsége érdekében. Legtöbbször a hiba abból adódik, hogy a beosztott vagy esetleg számítástechnikai alkalmazott képesítése és gyakorlata nem megfelelő, egy adott probléma megoldásához. Csapatunk szakmai felkészültsége széles spektrunban fedi le az informatikai tudást. Így bátran bízhatja legféltettebb kincsét a szakembereinkre.

Web site -ok készítése, felügyelete

A mai világban a cégeknek, hivataloknak elengedhetetlen feladatuk megjelenni az interneten.
A honlapnak mindenféleképpen tükröznie kell a cég (hivatal) arculatát, és annak elemeit. Úgy kell felépíteni, hogy az oda látogatók könnyen elérjék a nekik szükséges információkat, ne vesszenek el az információ tengerében és ne váljon unalmassá az oldalak böngészése. A megrendelők igényeinek megfelelő és megbízható programokat grafikusaink designolják ügyfeleink kívánsága és a felhasználók igényei szerint. Az általunk elkészített oldalakat úgy optimalizáljuk, hogy egy "átlagos" otthoni internetező is könnyedén letölthesse és böngészhesse a lapokat.

Egyedi szoftverek készítése

A Monet Kft. vállalja a megrendelők igényeihez igazított, egyedi szoftverek fejlesztését, amelyek speciálisan az adott vállalatra érvényes, a cég minden követelményének megfelelő, aprólékosan kidolgozott, meghatározott felhasználói felületre elkészített program. Alapvetően komplex, adatbázisra épülő webes és irodai szoftvereket alkotunk. A tervezési fázisban partnereink igényeit maximálisan figyelembe vesszük. Személyes találkozó során meghallgatjuk az ügyfél elképzelését a megvalósítandó alkalmazással kapcsolatban és javaslatokat teszünk a megvalósítás lehetséges módjaira. A szoftver megvalósítását egy részletes és gondos tervezés előzi meg, hogy ezáltal a kész termék a megrendelő minden igényét maradéktalanul kielégítse.

Minden jog fenntartva! 2011. Monet2000 Kft.